Емина Јаховиќ има ново момче милионер?! - Канал 5- сандал москит нова формула ,Убавата Емина откако на крајот на минатата година ја заврши врската со турскиот бизнисмен Садетин, пред неколку месеци повторно на истото место во истата теретана си најде нова љубов.Емина Јаховиќ има ново момче милионер?! - Канал 5Убавата Емина откако на крајот на минатата година ја заврши врската со турскиот бизнисмен Садетин, пред неколку месеци повторно на истото место во истата теретана си најде нова љубов.